Auto je rok 1999, v plnej vybave v alcantare, brembo kotuce, elektrony 16" so zimnymi gumami,... Predajca ho ma ako 5. auto a uz ho nepotrebuje. Ma nabehane cca. 186tis. km a za posledne 4 roky na nom bolo urobenych nejakych 6tis. km. Olej tam bol poslednykrat meneny pred styrmi rokmi . Rozvody boli menene pri 120tis. km, predpokladam tak 6-7 rokov dozadu . Motor ide velmi pekne a prevodovka radi hladko, potichu a bez razov. Klima funguje, radio hraje, elektricke sedacky funguju. Auto je neburane bez jedinej znamky hrdze.
Kedze auto bolo startovane priblizne raz za 1-2 mesiace, tak sa mu vkuse vybijala bateria. Urobil tam nakoniec nejaky vypinac pri baterke.
Co na aute nefunguje:
- stahovanie prednych okien (su tam odpojene motorceky. myslel si, ze toto je pricinou vybijania baterky)
odomykanie a zamykanie zadnych dveri na vodicovej strane (vraj len treba precistit mikrospinac vo vodicovych dverach)
tycky stabilizatorov na prednej naprave (menil ich on, len kupil polske a vravel, ze uz sa po 6tis. km zacinaju ozyvat)
tempomat (ked kupil auto tak fungoval, ale casom prestal. predpoklada problem v packe pod volantom)
dialkovy central (funguje len otvaranie klucom)
Kolko by ma na tom aute vysiel pripadny uvodny servis? Rozvody, filtre, olej, olej v prevodovke?
Kde najdem diagnosticku zasuvku v tomto aute?
A v neposlednom rade, chce za nu 1400 unijnych penazi, co sa mi vidi v pohode.
Vdaka za kazdu radu.