cau chlapi mám problém se zadní nápravou prisma 1.6 ie je docela(dost) shnilá . jeden chlápek mi řikal ze zkusit nějakýho fiata nebo vyvařit .co myslíte vy
Nevyvařoval bych to, ohledně ztráty pevnosti, když jsem to dělal na mém stařičkém Tipu, tak to namáháním praskalo kolem svárů, asi bych šel po vrakovištích (ale za rozumnou cenu)
Naposledy upravil(a) Jura 197 dne pon srp 23, 2010 19:36, celkem upraveno 1 x.
Joo, Prisma(Delta) a jejich nápravnice..rozhodně koupit lepší..já když jí vytáhnul z pod auta, málem se mi rozsypala v ruce..Na dovolené v chorvatsku sem našel na skládce jednu jak novou:)) Teď už je s autem buhví kde..
Když tak přemýšlím, je zde tolik Deltařů a nejeden máme kontakt na šikovného klempíře, CNCčkaře apod. , nedomluvíme se, že by jsme nechali udělat několik zadních nápravnic ? Kdyby měl někdo vyrobyt třeba 20 ks, tak by se už do toho možná pustil
Je to jen návrh...
kenny píše:cau chlapi mám problém se zadní nápravou prisma 1.6 ie je docela(dost) shnilá . jeden chlápek mi řikal ze zkusit nějakýho fiata nebo vyvařit .co myslíte vy
z fiata nepasuje, jenom prisma/delta
Lancia Beta Coupe 1300,2000,VX
Alfa Romeo 75, Sprint, Giulietta 116, 159, 166
Fiat 127, 131, AGP
No stačilo by udělat šablonu uložení a do ní vevařit novou nápravnici,ale když spočítám kolik by to bylo práce,tak by vyšla dost draho.Nerez je myslím zbytečný,stávající vydržela 20 let bez údržby,tak co
723 498 670
ji.mudra(@)seznam.cz
Bára II (psssst ) Volvo 740 kombi
Ford focus
Lancia Kappa 2,4 jtd