Tak tam teda nevim, jak se ty tapecy sundavaj...
Pepazdepa 408 píše:JJ ještě že to máš v podpisupostihla mně slepota.
Tak tam teda nevim, jak se ty tapecy sundavaj...
No rozčapený kola našťastie nemám. Nič nezvyčajné som si nevšimol a dokonca ani na pneu nieje nič vidno, nejake nerovnomerne opotrebovanie. A Lybra má podla mna dosť špeci alebo svojskú zadnú nápravu. Neviem či nejaké iné auto by som s tým porovnával.Ondrus84 627 píše:zdar mě to takhle nedělá, ale když jsem měl 166tku tak mi to dělalo(náprava by měla být podobná) a mechanik mě říkal,že je ta náprava vymlácená, měl jsem tam zadní kola vyosené, jak když se podíváš na nějakou starou 120tku(škodovku), prostě rozčapený kola.
Ten obrázek je pohled zhora.. to natáčení dovoluje pohyblivý uložení podélnýho ramene v tom vzdálenějším bodě od obrysu auta, na obrázku je to ten pravý silent ramene, ten jakoby našikmo.. je tam malinký pomocný ramínko s excentrem, tím si zároveň vyšteluješ odklon kola..jardafox píše: ↑stř pro 21, 2016 21:17 možná hloupej dotaz, ale mohl by mi někdo vysvětlit, jak funguje ta zadní mechanicky natáčecí náprava? moc jsem toho nenašel ani když gůglim anglický zdroje(GLA - Guided Longitudinal Arm)
jak probíhá to natáčení? z tohodle obrázku to vypadá spíš jen na změnu odklonu?
případně v jakým díle hledat chybu, pokud má zadní kolo na řidičový straně lehkej odklon pořád?
![]()