Richie píše: sooory....az se dostavi ten dotycny co mi rekl ze to mam smazat ze tam jsou jen hadky a OT tak ho rovnou nakopu...sypu si popel na hlavuuuuu
počkej tys to smáznul aniž by sis to prověřil co tam opravdu je?, tak to je krutý kámo To je jako kdyby někdo řekl ať vymažeš celou popelnici, protože jsou tam jen samý nesmysly, hádky atd... No snad si se poučil a příště budeš opatrnej 8)
Nevím jaký typ hostingu pro klubový web máme, ale všechny weby co spravuju já ( i s fóry phpBB ) jsou zálohované každých 24 hodin (a ti zákazníci, kteří o svá data skutečně stojí, tak si zálohy archivují přímo u sebe), takže pokud by to bylo takto i na našem webu, nebyl by problém ztracená a nebo omylem smazaná obnovit, samozřejmě , že by to stálo nějaký čas, ale myslím, že možná hodnota smazaného by za to rozhodně stála.
Nakonec není třeba zálohovat celý web, stačí jen databázi, ve které jsou uložena všechna témata a příspěvky a to je otázka pár minut.
Tak to se asi záloha provádí v delších intervalech než každých 24 hodin, to konkrétní téma bylo založeno už pátek 02.11. můj poslední příspěvek jsem spáchal v neděli 04.11. dopoledne.