S_z_Vikingova píše: ↑pát črc 13, 2018 17:46
Sybokcz 509 píše:
Jsem rád, žes vybral zrovna tenhle příklad (okdaz na Asimovu kappu SW), páč byla 2,5 roku i moje a teď ji má Dan.
Asi poslední kappa s novýma nivomatama. Kupoval jsem je tehdy za 29tis oba. Auto mě stálo 17

.
V kterém roce byla ta koupě a v jakém stavu? Když dneska tyhle auta "nikdo nechce" a za podobnou cifru jsou k mání leda dobitý vraky, který jsou ještě jakž-takž nastartovat, ale nemají technickou, jejich vzhled je...jak popelnice a obvykle to neleží v ČR.
Kupoval jsem ji podzim 2010, prodával podzim 2012. Tehdy ve stavu slušném, realativně. Až na ty nivomaty, které byly mrtvé (ale fakt mrtvé), tak to bylo funkční auto. Vevnitř akorát ošoupaná alcantara, ale to je normální.
Motorově celkem ok, ale co vím, tak se Danovi začala přidírat na klice, což mohlo začít už u mě. Ale olej jsem si hlídal. Vyměnil jsem asi dva startéry, protože se nevracel klíček a občas jsem se zapomněl. Pak čas od času nechtěla nastartovat, už si nevzpomínám důvod. Ale Pavel 3 to opravil a závada se vrátila poté co do mě vrazil Libanonec v passatu (mimochodem autu se nic nestalo, jen promáčklý nárazník, který se zas vrátil do původního stavu. Passat rozšmelcovaný předek).
Vizuálně se mi kappa SW strašně líbí, mít místo, tak bych si jí tam odstavil a vytáhl jednou, dvakrát do roka. Ale extra praktická není. Mě tehdy pro moje potřeby vyhovovala (to bych neměl tehdá dvě) a jsem rád, že je měl. Já jsem takový, že i když je mám rád (stejně jako teďka 9-5, která taky snad už půjde z domu), tak myslím i na tu praktickou část a nepřizpůsobuji se autu, ale auto sháním, aby vyhovovalo mým aktuálním potřebám.