Lybra 2,0
Lybra 2,0
Vím že tu je milion vláken , ale z telefonu se blbě hledá.
Asi jsem se rozhodl pro druhý povoz do "zásoby" a byl jsem se podívat na totok:
https://www.autobazar.eu/lancia-lybra-2 ... 19943.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak je to vlastně s těma kartama k autu?
Ď
Asi jsem se rozhodl pro druhý povoz do "zásoby" a byl jsem se podívat na totok:
https://www.autobazar.eu/lancia-lybra-2 ... 19943.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak je to vlastně s těma kartama k autu?
Ď
- black_sheep 666
- Člen klubu
Re: Lybra 2,0
no tak ta vypadá hodně parádně a skroo zadarmo
Currently no Lancia.
◼◼◼
My Lancia history: Lancia Delta HPE, Lancia Lybra JTD, Lancia Prisma TDS, Lancia Prisma Integrale
◼◼◼
My Lancia history: Lancia Delta HPE, Lancia Lybra JTD, Lancia Prisma TDS, Lancia Prisma Integrale
Juknul jsem na ní a na první dobrou je na 17let dost OK.
Jen momentálně nejde za plynem a pod plynem cuká.
Jsem zvědavej, co s ní udělaj.
Jen momentálně nejde za plynem a pod plynem cuká.
Jsem zvědavej, co s ní udělaj.
1. Je jen jeden klíč a namá kartu. Jak moc velkej problém to je?
2. Prý už tam někdo další volal. Kdo z Vás?
2. Prý už tam někdo další volal. Kdo z Vás?
- Bonanza 270
takovy auto chce kazdej to je klasicka veta prodejce uz mi volal uz tu vcera byl vaznej zajemce a podobne nemuzes mu hned verit preci
jinak km se me nezdaji ty prahy sou nake strikle ci co nevim jestli je to ochrana pred korozi ci uz to melo korozi a opravovalo se to a klic a karty zalezi na tobe jestli to je pro tebe problem
muzes ti stacit jeden klic ale da se udelat druhy i karta od radia se da udelat ale ceny netusim pocitej 2-5 tisic
jinak km se me nezdaji ty prahy sou nake strikle ci co nevim jestli je to ochrana pred korozi ci uz to melo korozi a opravovalo se to a klic a karty zalezi na tobe jestli to je pro tebe problem
muzes ti stacit jeden klic ale da se udelat druhy i karta od radia se da udelat ale ceny netusim pocitej 2-5 tisic
Ja to chci na ježdění kolem "komína" a vypadá celkove na pohodu.
Jde mi o to, k čemu ta karta je, jestli bych jí měl mít, nebo to není důležité.
Na volnoběh to mělo klidný a tichý chod, na podvozku nic nemlátilo, brzdí to.
Jinak tu cukaturu to melo kvůli vodě, přejeli motor vapkou.
Tak jsem zvědavej.
Jde mi o to, k čemu ta karta je, jestli bych jí měl mít, nebo to není důležité.
Na volnoběh to mělo klidný a tichý chod, na podvozku nic nemlátilo, brzdí to.
Jinak tu cukaturu to melo kvůli vodě, přejeli motor vapkou.
Tak jsem zvědavej.
- Bonanza 270
pokud se vytahne baterka bude to po tobe chtit PIN pokud ho nemas radio uz nezapnes
- black_sheep 666
- Člen klubu
k těmu prahům - tohle přece nikdo neudělá jen tak, pokud nemá rezavý spodek. to je jako pěst na oko! předtím v mobilu jsem si toho ani dokonce nevšiml, páč jsem zkoumal spíš ten hodně zachovalý interiér, to se nevidí..
Currently no Lancia.
◼◼◼
◼◼◼
Na Dedře mám prahy taky černý a co.
Chtělo by to vidět zespodu. Takhle můžeme jenom spekulovat, jestli je to shnilý a proč to není normálně v laku.
ex. Lancia Lybra 1.9 JTD 85 kW
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
- black_sheep 666
- Člen klubu
ale předpokládám, že byly rezavý, že bys to jen tak neudělal?Pavel 104 píše:Na Dedře mám prahy taky černý a co.
Currently no Lancia.
◼◼◼
◼◼◼
Už jsem jí tak před 11-ti lety koupil.
- black_sheep 666
- Člen klubu
no vidíš, ani jsem si toho nevšiml, když jsem tě potkal na trackday v Sosnové. už je to déle, ale určitě jsi to byl ty nebo to bylo v Mýtě?
no nejspíš nějaký ex-škodovkář, co to udělal preventivně, páč tenkrát by to uplně rezavé být nemělo.
je pravda, že před 10 lety to bylo celkem běžné, že to někdo udělal ze strachu, aby to auto nevykvetlo
no nejspíš nějaký ex-škodovkář, co to udělal preventivně, páč tenkrát by to uplně rezavé být nemělo.
je pravda, že před 10 lety to bylo celkem běžné, že to někdo udělal ze strachu, aby to auto nevykvetlo
Currently no Lancia.
◼◼◼
◼◼◼
Sosnovka, v Mýtě jsem nebyl.
Ex Šáde to nebyl, bylo to dovezený z Talošky a tady v CZ jsem první a jedinný majitel.
Ex Šáde to nebyl, bylo to dovezený z Talošky a tady v CZ jsem první a jedinný majitel.
Vyřeší soudruzi bazarnící problém s akceleraci a jde se pro něj.