tak Romanovi Integralky se nekonají, zatím si je nechá (ani se mu nedivím). Tak teda alespoň vokážu co jsem si koupil minulý týden:
http://petrbechynecz.zonerama.com/Album/403868" onclick="window.open(this.href);return false;
Je to sice diesel, ale za poslední rok nebyla žádná jiná v ČR na prodej. Mimo té, co mi utekla na aukru, a pak té otuněné červené 1.9 d, co se prodávala už asi 3x běhém té doby. Sleduju to dál, jak se nějaká Integrale objeví, tak ji beru

Každopádně mám alespoň spoustu dílů a chuť si s tím hrát. Tuhle už bohužel asi nezachráním a ani nezlepším, jako v předchozím případě. Zkrátka si ji užiju a pak rozeberu.

V ostravě je sice celá karoserie, ale když už budu něco takhle lepit, tak to chce Integrale s nějakým potenciálem růstu hodnoty.
Nebráním se do auta nasypat, ale nechci dopadnout jako už jednou. Jak se do toho fakt pustím, tak to musí být perfektní. Když jsem renovoval starší auto za 170 tisíc (nebudu raději říkat co), žádnou hodnotu nemělo a nakonec jsem trefil zvíře a nemělo to ani cenu opravovat.