Lybra 1.8 VVT
- Peter 409
- Kontaktovat uživatele:
Lybra 1.8 VVT
Tak fakt neviem,
kupit Lybru 1.8? Nasiel som tu vela poznamok na nespolahlivost tohto motora, tak by ma zaujimalo co je na nom nespolahlive. Viem ze ten variator robi problem, ale vymenit ho nebude nejaka velka polozka (financna). Tak v com je teda este nespolahlivy? Vydrzi 200 000 km? JTD sa mi asi neoplati, pri mojom jazdeni v meste a 1.6 bude fakt malo (som si vyskusal), takze to vyzera na 1.8.
Dufam ze sa tu najde niekto so skusenostami s tymto motorom.
Vdaka
kupit Lybru 1.8? Nasiel som tu vela poznamok na nespolahlivost tohto motora, tak by ma zaujimalo co je na nom nespolahlive. Viem ze ten variator robi problem, ale vymenit ho nebude nejaka velka polozka (financna). Tak v com je teda este nespolahlivy? Vydrzi 200 000 km? JTD sa mi asi neoplati, pri mojom jazdeni v meste a 1.6 bude fakt malo (som si vyskusal), takze to vyzera na 1.8.
Dufam ze sa tu najde niekto so skusenostami s tymto motorom.
Vdaka
Lancia Lybra SW Intensa 2.4 JTD
Lancia Lybra SW 1.8 VVT - odpocivajuca v pokoji
To burt: nevim kde si vzal, ze ten motor je nespolehlivej? Rekl bych, ze spis naopak. Jeho problem je uplne jinde, je linej. Pokud chces trochu sportovnejsi jizdu musis ho tocit mezi 4000-6000 otacek, pak si ale taky vezme vic benzinu. Jinak jako rodinny vuz, je to v pohode, nalozis to az po strechu a jede to, jen nez se dostanes na nejakou rychlost tak to trva dil, ale pak to zas jede kopec ne kopec. Mam ho pres dva roky, vymenil jsem rozvody, termostat, menim volej a jezdim a jezdim. Doufam, ze to tak bude i dal
Variator mi nedavno taky odesel, ale krome lehce diesloveho zvuku po startu jsem nezaregistroval zadnej rozdil. Na palubce mi sviti 160000km (za ktere ruku do ohne nedam) a nic tam nechrasti, neklepe a olej to nezere.
ex Lancia Lybra SW 1.8 VVT
ex Lancia Lybra SW 2,4 JTD Intensa
ex Lancia Delta 1.6 HF
ex Lancia Lybra SW 2,4 JTD Elegance
Lancia Delta 2,0 HF Integrale 16V
Lancia Thesis 2,0T
ex Lancia Lybra SW 2,4 JTD Intensa
ex Lancia Delta 1.6 HF
ex Lancia Lybra SW 2,4 JTD Elegance
Lancia Delta 2,0 HF Integrale 16V
Lancia Thesis 2,0T
- Peter 409
- Kontaktovat uživatele:
No na nejake sportove jazdenie si fakt nepotrpim, v meste to aj tak velmi nie je mozne, momentalne jazdim s Mareou 1.9 TD a musim len chvalit. Super motor, ako delova gula, ked sa rozbehne clovek ho nezastavi a tiez je lenivy v spodnych otackach, ale od 2500 je to raketa. Chcel som Lybru s naftou, ale na to moje jazdenie v meste... Tak sa obzeram po benzine.
A ked vidim tych 9.7... Trosku viac ako som zvyknuty, ale verim ze na servise sa mi to vrati
A ked vidim tych 9.7... Trosku viac ako som zvyknuty, ale verim ze na servise sa mi to vrati
Lancia Lybra SW Intensa 2.4 JTD
- Bryx 123
- Kontaktovat uživatele:
Nevim no... VVT jede pekne kdyz to tocis, spodek mrtvej a spolehlivost ? Kup a uvidis, kdyz to bude brat olej tak jestli to nebude nejakej extrem tak se to nesnaz opravovat a jen dolejvej nebo dopadnes jak ja...
L. Thesis V6
EX - L. Lybra 2.4jtd Black
EX - 2x HPE 1.6 16V, HPE HF
EX - Fiat Bravo jtd
EX - Opel Kadett GSI 16V , Vectra 2.5 V6 CDX
EX - L. Dedra 2000 Turbo
EX - L. Dedra 1.8 VVTi
EX - L. Dedra 1.6ie
EX - L. Lybra 2.4jtd Black
EX - 2x HPE 1.6 16V, HPE HF
EX - Fiat Bravo jtd
EX - Opel Kadett GSI 16V , Vectra 2.5 V6 CDX