Otázky okolo Dedry

Chcete koupit Lancii? Ptejte se. Tato sekce je zde pro vás..
Odpovědět
Zpráva
Autor
Miky 201

#91 Příspěvek od Miky 201 »

Nikdo te tady nebude kamenovat, kdyz si das na auto kridlo :D jenom se to tady proste vetsine nelibi ;)

Treba ja mam nazor takovy: Tuning? proc ne, prisne ucelovy. Ne zadny mracitka a imitace vydechu na kapote - chces mit auto v tuningu? Fajn, proc ne.. zacni u brzd, pak si vem do parady podvozek a nakonec motor - sani, vyfuk, potom nejaky dalsi upravy uz na vyssich urvonich - pr. ostrejsi vacku, kovanou kliku atd. atd... , Pak se podivej po nejakych poradnych kolech, zase musis uvazovat pomer vykon motoru sirka gum, komfort vs. tvrdost. Kdyz to bude ok, tak se mrkni na karoserii - chce to napred GO, potom kdyz nevis co z prachama, tak pozink,co se tyce uprav - nejprve dopasovat vsechny dily tak aby spary mezi nimi byly co nejmensi a odstranit z karoserie vsechno co by mohlo klast zbytecny odpor (nemyslim zavarit kliky - treba plastovy ochranny listy a podobne). Narazniky bych vybral takove, ktere nemaji zbytecnosti v podobe ochranych list, nejlepe z jednoho kusu hladke a neprilis odlisne od originalu. Zadni naraznik nesmi byt na zemi, kvuli dobremu odvodu vzduchu z pod auta. a vsechno do laku.

Takhle nejak zhruba podle me vypada tuning. Jenze co ti jako prvni kazdy opravdovy tuner a ne Fesak stylu Krychle a Svesile? Vsechno kamarade zacina u opravy a az pak se delaji upravy. Napred proste musis mit auto v perfektnim stavu az pak delat upravy.

Jako dukaz toho, ze te tady nikdo kamenovat nebude, muzes brat treba to, ze jeden z nejznamejsich lidi mezi cleny klubu - Tomas Oaza ma na te svoji kappici kridlo jako od kluzaku a taky mu na to nikdo nic nerika ;) Mimochodem, spis by te tady leckdo mohl kamenovat za to, ze mas jiny sen jine znacky :D Ale jsou mi pomerne jasne tve duvody koupit si Lancku... A pokud mam pravdu je mi to trochu lito, ale hlavu ti za to nikdo neutrhne...
Lancia Kappa 20V Turbo - (Stařenka Hedvika - borok, má majitele na zastřelení, ale drží)

maczaCZ

#92 Příspěvek od maczaCZ »

Napsal si to vlastně úplně přesně a taky souhlasím s tím, že napřed opravy a potom úpravy. Na to se chystám, v pátek budu mít snad úspešně po maturitě a pak se vrhám na všechno spojené s tím, aby auto vypadalo k světu. Pak se vrhnu na trochu audia, protože dva repráčky v palubce napojené na mono po předchozím majiteli mě hudebním výkonem opravdu nenadchnou.
Žádné výdechy, nádechy, průduchy a milión plastů nechci ani náhodou. Popravdě jen ten přední nárazník sem myslel, nebo pod něj ještě nějaký lízatko, ten zadní, ten je pěkněj, vůbec ten zadek se mi líbí. Je takovej mohutnej a ještě hrantej (nevím proč mám úchylku na decentně hranatý auta) :)) Kola už sou ve fázi shánění nějakých, které se mi budou líbit. Křídýlko by se hodilo origo, ale viděl sem ho akorát tak kolem 5tis. což za něj nemíním dát.
Jj, ten svůj sen nikomu nenutím a ani ho nevyslovuji, aby tady nevznikla bouřlivá diskuze na téma, proč chci auto takové jaké chci.
Proti Lancii jako takové nic nemám, s autem sem víceméně spokojen. Ono taky říct, že je to šmejd, protože tomu nefunguje to a támhle, by byla hloupost, protože předchozí majitel prostě jen jezdil.
A důvod proč došlo ke koupi? 1. Bylo to za babku i s opravama 2. Bylo to ve městě (odpadlo jetí někam a případné zjištění, že je to hujda) 3. Vcelku slušný stav bez rzi a auto je napohled pěkný (takový věci, že to má na lemech trošku bublinky nemá cenu zmiňovat, to má každý druhý auto) 4. Docela slušná výbava za tu cenu.
Audi 100 2.3 LPG 100kW/190Nm
Audi Cabrio 2.3 98kW
Prodám el.šíbr a zadní sklo na Lancii Dedru - levně
Prodej ND Audi 80/90 B3(B4); Coupé, 100/200/V8
http://www.facebook.com/YoungTimery.eu

Harous 239
Člen klubu
Člen klubu

#93 Příspěvek od Harous 239 »

maczaCZ píše:A důvod proč došlo ke koupi? 1. Bylo to za babku i s opravama 2. Bylo to ve městě (odpadlo jetí někam a případné zjištění, že je to hujda) 3. Vcelku slušný stav bez rzi a auto je napohled pěkný (takový věci, že to má na lemech trošku bublinky nemá cenu zmiňovat, to má každý druhý auto) 4. Docela slušná výbava za tu cenu.
To jsou podle me hlavni duvody, proc lidi koupej poprvy Lancii. Dalsi duvod zni Integrale... :lol:
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´

Miky 201

#94 Příspěvek od Miky 201 »

Harous píše:
maczaCZ píše:A důvod proč došlo ke koupi? 1. Bylo to za babku i s opravama 2. Bylo to ve městě (odpadlo jetí někam a případné zjištění, že je to hujda) 3. Vcelku slušný stav bez rzi a auto je napohled pěkný (takový věci, že to má na lemech trošku bublinky nemá cenu zmiňovat, to má každý druhý auto) 4. Docela slušná výbava za tu cenu.
To jsou podle me hlavni duvody, proc lidi koupej poprvy Lancii. Dalsi duvod zni Integrale... :lol:
Muj je ten druhy :D prave ;)
Lancia Kappa 20V Turbo - (Stařenka Hedvika - borok, má majitele na zastřelení, ale drží)

Dan 1
Administrator
Administrator

#95 Příspěvek od Dan 1 »

Hm, tak díky všem čtyřem důvodům jsem se k Lancii taky dostal. A asi nás bude víc.
Lancia Kappa Coupé 2.0t 16v
Lancia Kappa SW 2.0t 16v (RZ v depozitu)

maczaCZ

#96 Příspěvek od maczaCZ »

Tak tak.
Harous:Mohl bych tě o něco požádat? 155 se mi dost líbí a taky padala v úvahu, ale byla k mání akorát v dieslu(což bych bral), ale velkej obsah. V tom autě sem nikdy nejel a ani neměl možnost se na něho blíže podívat. Neměl bys možnost fotek předek-bok-zadek-kufr, interiér a pal. deska?
Btw. jak je to u těchto aut s Twin Spark motorem? Někde sem četl, že sou dost poruchový a pak docela pálka na opravy.
Audi Cabrio 2.3 98kW

Harous 239
Člen klubu
Člen klubu

#97 Příspěvek od Harous 239 »

maczaCZ píše:Tak tak.
Harous:Mohl bych tě o něco požádat? 155 se mi dost líbí a taky padala v úvahu, ale byla k mání akorát v dieslu(což bych bral), ale velkej obsah. V tom autě sem nikdy nejel a ani neměl možnost se na něho blíže podívat. Neměl bys možnost fotek předek-bok-zadek-kufr, interiér a pal. deska?
Btw. jak je to u těchto aut s Twin Spark motorem? Někde sem četl, že sou dost poruchový a pak docela pálka na opravy.
Na fotky mrkni sem: http://www.tuning.cz/harous/foto2.htm.
Co Ti bude chybet nafotim a pridam to tam. Rek bych ze Dedra bude ze stejnyho rocniku kvalitnejsi nez Alfa, mozna s vyjimkou Q4, ktera je kvalitativne vys nez ostatni 155. Alfa bude asi vic vytlucena, protoze ma tvrdsi podvozek. S motory TS jsou problemy v 16V verzi, ja uz tam mam motor po vymene. Jestli chces vedet vic, mrkni sem: http://www.cuoresportivo.net/index.php? ... -motory-TS.

Jinak vyse uvedenym jsem chtel naznacit, ze tvoje duvody jsou klasicky duvody pro nakup PRVNI Lancie. Opakuji PRVNI... :lol: Druhou a ty dalsi uz clovek kupuje z jinejch duvodu... :lol: Sice mam Alfu, ale Lancie sem mel dve a nevylucuju ze budu mit nekdy zase dalsi. Tak doufam, ze sem to trefil i za ostatni tady z klubu...
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´

maczaCZ

#98 Příspěvek od maczaCZ »

No 155 uz bych novejsi, spis do budoucna. :-)
A to PRVNI je sice pekne, ja bych tak nekdy mozna HF Turbo na radeni, ale to je ve hvezdach :-)
Audi Cabrio 2.3 98kW

Viktor

#99 Příspěvek od Viktor »

tak ti držím palce na maturách, ja som ich mal minulý týždeň, keď chceš zadné lampy tak by som ti odporúčal tie z posledných modelov čo sú celé červené, ja by som ich bral ale čaká na výmenu ložisko zadného kola :x

Viktor

#100 Příspěvek od Viktor »

videl som na nete dedru s digitálnym topením bez klimy, ja mám to klasické mechanické, čo všetko by sa malo vymeniť okrem toho panelu na prístrojovke keby som chcel to digitálne? alebo sa do toho radšej nepúšťať?

maczaCZ

#101 Příspěvek od maczaCZ »

ďakujem ;)
Audi Cabrio 2.3 98kW

Kůrkyn 38
Člen klubu
Člen klubu
Kontaktovat uživatele:

#102 Příspěvek od Kůrkyn 38 »

MaczaCZ, to dedry se dá nacpat padesát tisíc a máš jí pořád originál :lol:
xxxx

Drifter 33

#103 Příspěvek od Drifter 33 »

Tak si tak prohlížím stránky o amatérských závodech do vrchu a co nevidím... vypadá zajímavě :wink:

http://autosport-foto.ic.cz/2007/cc-osek/017.jpg

maczaCZ

#104 Příspěvek od maczaCZ »

To souhlas :-)
Audi Cabrio 2.3 98kW

Viktor

#105 Příspěvek od Viktor »

mám otázku, ako sa mení prevodový olej? mám dedru 1,6, kde sa to má naliať? koľko toho tam má byť? ktorý olej je najlepší? a to isté servo, ako postupovať?

Odpovědět