Kuci

Tak sem si vzal na paskal tohle tema. V budoucnu se budu zrejme stehovat a tak je riziko, ze uz to do prace nebudu mit 5 minut pesky jako to mam ted a teda ne ze by se mi chtelo kazdy rano tvrdnout a mackat se s duchodci a jinymi zivly v MHD. Takze mozna budu potrebovat neco malinkatyho na dojizdeni a padla mi do oka jedna moc hezka Delta II 1.9TD za par penez, ve slusne vybave. Myslite, ze je to vhodny povoz na nejaky to poskakovani po Brne? Hedviku mam rad, ale jak je videt z myho podpisu, na denni dojizdeni do prace je to trosku nevhodny kocar
Jinak kriteria jsou takova, ze by to nemelo byt starsi nez 96 (ta TD je 95, u lancky delam vyjimku

) Nesmi to moc zrat, idealni nafta (:vom:), kvuli zdrojum paliva at uz naftovych ci alternativnich (ze Tome

). Nesmi to byt moc velky, aby to mohla ridit Anca a nesmi to byt zadny osklivy auto, protoze kdyz se ji to nebude libit, tak v tom jezdit nebude, pac to chci aji pro ni, aby mela v cem poskakovat. Tz. kia, proton, stary hnujdaje a kdesi-cosi ne-e. Ale jinak pokud vas neco napadne, sem s navrhy
Nijak zvlast nehodluju francouzskym autum. A dalsi takove rozhodovaci pochody jsou takove. Ze kdyz Hatch, tak by to mohlo mit i 5 dveri. Kdyz min dveri bylo by fajn nejaky libivy kupatko(videl jsem Tigru za 21000). Jinak by se to taky nemuselo po roce provozu rozsypat. km jsou mi fuk, dokud jezdi, tak at jezdi, az jezdit prestane hodi se to ze skaly

Lancia Kappa 20V Turbo - (Stařenka Hedvika - borok, má majitele na zastřelení, ale drží)