Lancia Thesis
Re: Lancia Thesis
Ahoj,
nechci zakládat téma tak píšu tu. Jsem tu nový a zalíbila se mi tato kráska http://www.sauto.cz/osobni/detail/lanci ... oFrom=list
neznáte jí někdo? Moje předešlé auto byla AR 166 a AR 156. Předpokládám že u Thesis bude větší kvalita interiéru a celkové výbavy. A asi stejný problém s přední nápravou?
Díky Pepa
nechci zakládat téma tak píšu tu. Jsem tu nový a zalíbila se mi tato kráska http://www.sauto.cz/osobni/detail/lanci ... oFrom=list
neznáte jí někdo? Moje předešlé auto byla AR 166 a AR 156. Předpokládám že u Thesis bude větší kvalita interiéru a celkové výbavy. A asi stejný problém s přední nápravou?
Díky Pepa
Cau, nebyl jste se někdo podívat na tento kus? Naznáte majitele/auto někdo?
Není tady někdo od Hradce, kdo by ho mohl jet omrknout?
http://www.sauto.cz/osobni/detail/lanci ... oFrom=list" onclick="window.open(this.href);return false;
Díky, Oskar.
Není tady někdo od Hradce, kdo by ho mohl jet omrknout?
http://www.sauto.cz/osobni/detail/lanci ... oFrom=list" onclick="window.open(this.href);return false;
Díky, Oskar.
ex Lancia Lybra SW 1.8 VVT
ex Lancia Lybra SW 2,4 JTD Intensa
ex Lancia Delta 1.6 HF
ex Lancia Lybra SW 2,4 JTD Elegance
Lancia Delta 2,0 HF Integrale 16V
Lancia Thesis 2,0T
ex Lancia Lybra SW 2,4 JTD Intensa
ex Lancia Delta 1.6 HF
ex Lancia Lybra SW 2,4 JTD Elegance
Lancia Delta 2,0 HF Integrale 16V
Lancia Thesis 2,0T
-
FuniokV
- Kontaktovat uživatele:
Byli jste se někdo dívat na tuhle http://www.sauto.cz/osobni/detail/lanci ... oFrom=list" onclick="window.open(this.href);return false; , http://www.sauto.cz/osobni/detail/lanci ... oFrom=list" onclick="window.open(this.href);return false; ? Je tam nějak podezdřele dlouho.V jakém je stavu?
Díky Vojta
Díky Vojta
Trochu se přidám k tématu... občas taky kouknu na Thesise v nějakém inzerátu...
Jak moc se liší provozní náklady oproti Lybře? (kolik x víc stojí provoz než u Lybry)
Má třeba smysl kupovat auto s 250-300tis?
Jak moc se liší provozní náklady oproti Lybře? (kolik x víc stojí provoz než u Lybry)
Má třeba smysl kupovat auto s 250-300tis?
WV Golf 7 2.0 TDI Blue Motion
Škoda Octavia 1.9 TDI 66kW
Ex: Opel Meriva 1.6 16V GPL - "eggy" , Lancia Thesis 3.2 V6 LPG , Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Ex: Opel Meriva 1.6 16V GPL - "eggy" , Lancia Thesis 3.2 V6 LPG , Lancia Lybra SW 1.9 JTD
to je strašně specifická otázka. Spíše si odpověz proč to auto chceš ...já jsme ho třeba koupil protože se mi líbilo a prostě jsem jiné nechtěl i s tím, že do něj něco vrazím. Pokud ho chceš na to , že ti bude jezdit za 4l, popřípadě že se na něm nic nepokazí (což se může stát i na oktě), tak bych ho nebral..to je fakt těžké radit takhle no
řeknu ti to takhle- já mám benzín, 2,4, spotřeba 9,2 cesta 900 km (dálnice, mimo obec, semtam vesnice, spotřeba 8,3), určité spotřební díly mají normaální ceny (lamda bosch 1900czk - jsou tam 2, rozvody myslím tak 8tis i s prací, dále ceny jak na fabku destičky+ kotouče když víš kde kupovat atd..) Jiné díly jsou dražší - jedno péro myslím 4000 (měnil jsme všechny
) a to jsem byl rád že jsem neměl pancéřovanou verzi kde myslím stojí 9tis
, potom mě čeká koncový díl výfuku (podotýkám že je tam původní a ještě vydrží) - origo myslím 15 000, náhrada není (což jsem viděl ale u Octavky 1,8t myslím podobnou cenu ?) , takže asi tak pro představu 
řeknu ti to takhle- já mám benzín, 2,4, spotřeba 9,2 cesta 900 km (dálnice, mimo obec, semtam vesnice, spotřeba 8,3), určité spotřební díly mají normaální ceny (lamda bosch 1900czk - jsou tam 2, rozvody myslím tak 8tis i s prací, dále ceny jak na fabku destičky+ kotouče když víš kde kupovat atd..) Jiné díly jsou dražší - jedno péro myslím 4000 (měnil jsme všechny
Lancia Thesis 2,4 benzin, 6M, 170k
Ex:Lancia Kappa 2.0, 155k (nechť je jí vrakoviště lehké)
Je to moje dozivotne vysnene auto, ale po tom co jsem si uz ruzne precetl o cenach nahradnich dilu, dnes vím, že to neni a nebude auto pro me. Staci se podivat co stoji tlumic, pruzina apod. Pokud bych mel penez, ze bych tak nejak nevedel co s nima, tak ano. Koupit, udelat servis tak za 80 tis a pak by clovek jen jezdil. Ale pokud ma clovek tak nejak jen na nakupku, zvlast pokud je to pod 100 tis, tak radeji ruce pryc...
Mazda 6 GH 2.5i Dynamic (Sport)
EX - Lancia Dedra SW 1.6 16v, EX - Lancia Dedra 1.6 ie
EX - Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v, Alfa Romeo 156 2.4 JTD, Alfa Romeo 33 1.5 4x4, Alfa Romeo Alfetta GTV 2.0
EX - Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v, Alfa Romeo 156 2.4 JTD, Alfa Romeo 33 1.5 4x4, Alfa Romeo Alfetta GTV 2.0
zrovna dnes jsme četl nějaký časák o autech a jejich náhradních dílech- pěkné pálky u některých...myslím třeba i30, popřípadě peugeot 308 (?teď nevím)- zadní výfuk kolem 18000,-....takže i na ,,normalní ,, auta můžeš mít pálky. Ptal jsem se v německu jednoho klubáka co pořádá srazy na tlumiče a on nezná nikoho kdo by měnil tlumiče na thesisu.Popřípadě že by s nima byl problém ...fakt záleží na jaký kus narazíš no..ale to je u jakéhokoliv jiného auta...ze srandy jsem se díval na případné problémy u ojeté Q7- to bylo teda počteníčko hororové
to je potom jakákoliv věc na thesisu prkotina.... 
Nojo..v nemecku...staci, aby jezdil dva roky po ceskych silnicich a je to doma 
Mazda 6 GH 2.5i Dynamic (Sport)
- Harous 239
- Člen klubu

Otázka není kolik stojí díly na nový auto, otázka je kolik budou stát až to bude desetiletý auto...Miki píše:...myslím třeba i30, popřípadě peugeot 308 (?teď nevím)- zadní výfuk kolem 18000,-....
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Ono je to těžké, protože Lybra prostě jednou dojezdí a náhrada není. Nechtěl bych auto menší nebo hůře vybavené. Tím pádem odpadává Bravo, Delta.
Myslím si že za tu dobu co to auto má jsem přišel na spoustu věcí, což by se dalo využít při koupi dalšího italského auta.
Navíc po 14 letech života Lybry vidím, že se zatím posraly jen blbosti. Není to auto bez poruch, ale často stačí šikovnost a trochu času a dá se na tom udělat spoustu věcí.
A co je teď na výběr:
- CROMA - to auto mi není úplně sympatické a četl jsem stížnosti na zpracování
- ALFA 159 - trochu se bojím, protože je to těžké a někdo na alfistech přirovnával náklady k BMW7
- ALFA 166 - ?? (zatím jsem se tím autem víc nezabýval)
- THESIS - ?? (zatím jsem se tím autem víc nezabýval)
Pokud bych chtěl Thesise tak z následujících důvodů:
- dá se to koupit za slušnou cenu
- z pohledu zloděje nezajímavé auto
- není to auto co by měl každý, prostě je zajímavé
- musí to být neuvěřitelně pohodlné
- drobnosti bych dokázal snad vyřešit
- krom plechařiny by se snad daly sehnat díly z jiných italských aut
Proto mě napadlo vlézt sem a zeptat se na Thesise
Myslím si že za tu dobu co to auto má jsem přišel na spoustu věcí, což by se dalo využít při koupi dalšího italského auta.
Navíc po 14 letech života Lybry vidím, že se zatím posraly jen blbosti. Není to auto bez poruch, ale často stačí šikovnost a trochu času a dá se na tom udělat spoustu věcí.
A co je teď na výběr:
- CROMA - to auto mi není úplně sympatické a četl jsem stížnosti na zpracování
- ALFA 159 - trochu se bojím, protože je to těžké a někdo na alfistech přirovnával náklady k BMW7
- ALFA 166 - ?? (zatím jsem se tím autem víc nezabýval)
- THESIS - ?? (zatím jsem se tím autem víc nezabýval)
Pokud bych chtěl Thesise tak z následujících důvodů:
- dá se to koupit za slušnou cenu
- z pohledu zloděje nezajímavé auto
- není to auto co by měl každý, prostě je zajímavé
- musí to být neuvěřitelně pohodlné
- drobnosti bych dokázal snad vyřešit
- krom plechařiny by se snad daly sehnat díly z jiných italských aut
WV Golf 7 2.0 TDI Blue Motion
Delta je hůře vybavená a menší? Podle mě výbava stejná nebo vyšší, velikostně je delší, širší, vyšší a s výrazně větším rozvorem. Kufr je o něco méně přístupný, ale po posunutí sedaček srovnatelný.
Delta S Momo 1.9 twinturbo
Kappa Coupe 16VT
Bylo Lybra SW 2.0 113kW
Forman Solitaire
Kappa Coupe 16VT
Bylo Lybra SW 2.0 113kW
Forman Solitaire
Jak někdy pojedu kolem tak můžu ukázat a pokecatJiří 588 píše:
zdravim nebyl se někdo nahodou podívat na tuhle thesis ? http://auto.bazos.cz/inzerat/43186163/L ... 24-jtd.php" onclick="window.open(this.href);return false;
fiat punto cabro , punto gt ,punto cabrio 2.4 td ,lancia jiz brzy Ex: cinquecento, fiat coupe
- Pepazdepa 408
- Kontaktovat uživatele: