Lybra, prosba o rady při koupi
- Jaromír 592
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Re: Lybra, prosba o rady při koupi
já mám sedan a sklopný nejsou jen ten průlez na lyže tam je.
Lybra 2.4 Jtd 135 koni - 100 ješte táhne.
Ducato 2,8jtd maxi 2005
Yamaha verisity 300
Ducato 2,8jtd maxi 2005
Yamaha verisity 300
-
termit
- Kontaktovat uživatele:
a nemáte někdo zkušenosti přímo s dovozem z itálie? nevyjde to líp a levnějc?
trošku rekapitulace..
2,0 (za 49tis)
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ra/9454650
1,8 (za 60tis)
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ra/9208692
vypadá pěkně a zachovale jak v kabině, tak v motoru a zvenku.. myslim že by to nemusel bejt špatnej kauf..
a tátovo rybařina, čistě hypoteticky, bude muset cestovat jako lyžařina
trošku rekapitulace..
2,0 (za 49tis)
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ra/9454650
1,8 (za 60tis)
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ra/9208692
vypadá pěkně a zachovale jak v kabině, tak v motoru a zvenku.. myslim že by to nemusel bejt špatnej kauf..
a tátovo rybařina, čistě hypoteticky, bude muset cestovat jako lyžařina
- Hamster 526
z fotek je houby poznat, ale z těhle dvou mi připadá zachovalejší a opečovávanější ta 1.8 (a má určitě sklopný sedačky)..
Lancia Detla 1.6 JTDm
Lancia Lybra 2.0 20V Comfortronic
ex Alfa Romeo 147 2.0 Selespeed
ex Alfa Romeo 166 2.0 TB V6
ex Lancia Thesis 3.0 V6
ex Lancia Lybra 2.0 20V SW
ex Lancia Thesis 3.0 V6
-
termit
- Kontaktovat uživatele:
To určitě jo.. už sem jim psal. Dozvěděl sem se že mají 2 klíče, ale nemají kódovou kartu.. je to problém?
- Hamster 526
Je, ale ne zásadní. Kódová karta se používá v případě selhání imobilizéru (kód se zdlouhavě vyťukává před každým nastartováním pedálem), takže jedinej rozdíl bude vtom, že do servisu s tím v tom případě pojedeš na odtahovce. Servis tě ale čeká tak jako tak....
Lancia Detla 1.6 JTDm
ex Lancia Thesis 3.0 V6
ex Lancia Thesis 3.0 V6
- Hamster 526
Myslím pokud ten imobilizér odejde, tak tě servis čeká tak jako tak, jediný rozdíl je v tom, že s tou kartou do toho servisu dojedeš po vlastní ose.
Lancia Detla 1.6 JTDm
ex Lancia Thesis 3.0 V6
ex Lancia Thesis 3.0 V6
-
termit
- Kontaktovat uživatele:
Jo takhle. No budu se modlit aby neodešel, stejně jako všechno ostatní.
- Jaromír 592
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
já mám karty celkem 3. Od ics(radia) od navigace a od imobilizeru+klíče(podle té ti udělají náhradní klíč{za6000})
Vozím si s sebou oba klíče jeden mám v autě a druhej na klíčích.Když odejde čip v klíčku tak mám druhej záložní vždy při ruce.(a taky protože jsem hlava děravá a ztrácím často klíče).
Vozím si s sebou oba klíče jeden mám v autě a druhej na klíčích.Když odejde čip v klíčku tak mám druhej záložní vždy při ruce.(a taky protože jsem hlava děravá a ztrácím často klíče).
Ducato 2,8jtd maxi 2005
Yamaha verisity 300
Ducato 2,8jtd maxi 2005
Yamaha verisity 300
- Hamster 526
Jeden klíč v autě? To mi nepřipadá jako dobrej nápad...
Jinak auto bez navi má jen jednu kartu.
Já už sem si 2x zamknul auto a kdybych doma neměl druhej klíč, tak jsem v průšvihu.
P.S. Dávejte si na to bacha, jednou sem nechal klíč v bundě, kterou sem si hodil do kufru a až po zabouchnutí sem si uvědomil, že sem vlastně předtím odemknul jen ten kufr. A podruhý sem auto v zimě odemknul dálkou a hned sem vzal za kliku, nastartoval a pak sem šel oškrábat námrazu z oken - a jak sem zavřel dveře, auto se samo zamklo (pokud je nějaký zámek zamrzlý, auto se odemkne a hned zase zamkne, jen když rychle otevřete dveře, nestihne to zamknutí a zamkne se až po zavření dveří).
Já už sem si 2x zamknul auto a kdybych doma neměl druhej klíč, tak jsem v průšvihu.
P.S. Dávejte si na to bacha, jednou sem nechal klíč v bundě, kterou sem si hodil do kufru a až po zabouchnutí sem si uvědomil, že sem vlastně předtím odemknul jen ten kufr. A podruhý sem auto v zimě odemknul dálkou a hned sem vzal za kliku, nastartoval a pak sem šel oškrábat námrazu z oken - a jak sem zavřel dveře, auto se samo zamklo (pokud je nějaký zámek zamrzlý, auto se odemkne a hned zase zamkne, jen když rychle otevřete dveře, nestihne to zamknutí a zamkne se až po zavření dveří).
Lancia Detla 1.6 JTDm
ex Lancia Thesis 3.0 V6
ex Lancia Thesis 3.0 V6
- Jaromír 592
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
No naštestí se umím do lybry dostat do deseti vteřin i bez klíčku.
Nářadí mám s sebou pořád vejde se do peněženky.
Ducato 2,8jtd maxi 2005
Yamaha verisity 300
Ducato 2,8jtd maxi 2005
Yamaha verisity 300
-
termit
- Kontaktovat uživatele:
Nebyl by někdo z vás, kdo se v Lybře vyzná, ochotnej se s námi v sobotu do Prostějova dojet podívat, poradit a zkouknout to auto? Můžem vás vyzvednou třeba v Brně..
-
termit
- Kontaktovat uživatele:
Tak když dovolíte, podělim se s vámi o pár poznatků a hned se zeptam na vaše názory.
Byl sem se podívat na tu 1,8 uvedenou o pár příspěvků vejš. Cena byla 67900, oproti internetovým 59900 (teď pro změnu 61900). Zvenku vypadala pěkně, horší to bylo zevnitř. Interiér, konkrétně béžový plasty byly uplně rozleptaný, lepivý, přišlo mi jako by to někdo dost špatně natřel barvou a ještě ošoupal.. za jízdy to v autě hučelo jako v letadle a mlátilo to v zadní nápravě, hrany pneumatik ze stran k motoru sjetý na vlákna.. víc to snad ani nemá cenu popisovat, jenom je zajímavý, že majitel auta si prej stěžoval, že to bazar nechce dát za víc peněz.
Ještě sem stihl tuhle: http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ra/7478411
Ta byla na první pohled a poslech lepší i za jízdy, ale taky měla pár much. Rok 99, takže eko daň. 100tis. km, takže asi stažená. S plastama ten samej problém, lepily, hlavně opěrka a páčka světel. Ještě sem se s tim nesetkal, měli ste to někdo taky? Tlačítka na volantu asi nefungovaly, byl jen jeden klíč a bez kódový karty.. a bez technický, což by prej zařídili.. tak nevim.
Obě auta měly dost tuhou spojku, až nepřijemnou, je to normální a dá se dyžtak trochu povolit? A hodně jedovatý brzdy. Moc sem se s tim ale bohužel neprojel, protože tim prvnim už sem ani nechtěl a s tim druhym mě daleko nepustili, kvuli tý technický..
A ten dvoulitr sem bohužel nestih, ale to už je na mě asi moc velkej motor.. jen mě štve, že sem až teď přišel na další dvě Lybry z Brna, do hajzlu..
Byl sem se podívat na tu 1,8 uvedenou o pár příspěvků vejš. Cena byla 67900, oproti internetovým 59900 (teď pro změnu 61900). Zvenku vypadala pěkně, horší to bylo zevnitř. Interiér, konkrétně béžový plasty byly uplně rozleptaný, lepivý, přišlo mi jako by to někdo dost špatně natřel barvou a ještě ošoupal.. za jízdy to v autě hučelo jako v letadle a mlátilo to v zadní nápravě, hrany pneumatik ze stran k motoru sjetý na vlákna.. víc to snad ani nemá cenu popisovat, jenom je zajímavý, že majitel auta si prej stěžoval, že to bazar nechce dát za víc peněz.
Ještě sem stihl tuhle: http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ra/7478411
Ta byla na první pohled a poslech lepší i za jízdy, ale taky měla pár much. Rok 99, takže eko daň. 100tis. km, takže asi stažená. S plastama ten samej problém, lepily, hlavně opěrka a páčka světel. Ještě sem se s tim nesetkal, měli ste to někdo taky? Tlačítka na volantu asi nefungovaly, byl jen jeden klíč a bez kódový karty.. a bez technický, což by prej zařídili.. tak nevim.
Obě auta měly dost tuhou spojku, až nepřijemnou, je to normální a dá se dyžtak trochu povolit? A hodně jedovatý brzdy. Moc sem se s tim ale bohužel neprojel, protože tim prvnim už sem ani nechtěl a s tim druhym mě daleko nepustili, kvuli tý technický..
A ten dvoulitr sem bohužel nestih, ale to už je na mě asi moc velkej motor.. jen mě štve, že sem až teď přišel na další dvě Lybry z Brna, do hajzlu..
No tak spojka byla tuhá, protože je ojetá...a povolit se to fakt nijak nedá. 
Ex: zelená-LANCIA Kappa 2.4 jtd http://moje.auto.cz/onko/kappice.html
zlatá-LANCIA Kappa 2.4 jtd http://moje.auto.cz/onko/kappice-1.html
zlatá-LANCIA Kappa 2.4 jtd http://moje.auto.cz/onko/kappice-1.html
Co se plastů týče, měl jsem Lybru a u kastlíku spolujezdce to taky "lepilo". Nevím, čím to, asi nějaký nekvalitní nátěr z výroby.
Jinak brzdy jedovatý jsou, ale je to o zvyku... Pro mě pak vždy bylo šílený sednout do Passata přítelkyně, kde musíš mít nohu na podlaze, aby to začlo brzdit...
Jinak brzdy jedovatý jsou, ale je to o zvyku... Pro mě pak vždy bylo šílený sednout do Passata přítelkyně, kde musíš mít nohu na podlaze, aby to začlo brzdit...